Bear Market Aanbieding!

Word vandaag lid en ontvang €700,- korting.

Ontdek hoe je stap-voor-stap financieel onafhankelijk wordt zodat je een comfortabel en vrij leven kunt leiden

op basis van je eigen voorwaarden zonder geldzorgen te ervaren

Financiële stress is vaak één van de grootste stresspunten in het leven.
Het levert je onrust op in je hoofd en je ligt er misschien zelfs wakker van.

Toch geloof ik dat dit nergens voor nodig is. Iedereen kan financieel onafhankelijk worden wat mij betreft. Maar voor de 99% van de mensen voelt het als onbereikbaar, geldt dit ook voor jou?

Het liefst wil je meer financiële vrijheid ervaren, maar je weet simpelweg niet hoe. De juiste kennis ontbreekt om stapsgewijs de juiste acties uit te voeren.

Misschien heb je het gevoel dat je tonnen of miljoenen nodig hebt om te beginnen met investeren. En je denkt dat het ingewikkeld is om aandelen te kopen en te beleggen in vastgoed.

Want waar moet je beginnen? Waar let je op als je wilt investeren om je vermogen te laten groeien? En wat moet je juist wel én niet doen?
Wie is Vasco Rouw?
Aangenaam, mijn naam is Vasco Rouw!
Ik ben op mijn 15e gestopt met school om me te focussen op mijn bedrijf.

Zonder enige kennis of ervaring over ondernemerschap ben ik letterlijk met niets begonnen. Jarenlang ontwikkelde ik computergames en heb ik daar een miljoenen business mee opgebouwd.

Tot dusver heb ik ruim 3 miljoen verdiend met deze onderneming. En al snel kwam ik erachter dat ik het geld voor mij wilde laten werken in plaats van dat ik werkte voor het geld.

Ik ging investeren in vastgoed en ben momenteel eigenaar en mede-eigenaar van meer dan 110 woningen in Nederland. En het resultaat mag er zijn. Inmiddels heb ik via beleggingen al meer dan € 1,6 miljoen verdiend als passief inkomen.
Je verlangt naar financiële onafhankelijkheid, maar wat is het?
In mijn optiek ben je financieel vrij als je je huidige levensstijl kan voorzien vanuit passief inkomen die zo goed mogelijk verspreid is.

Dit met als doel dat je met dat geld in tijden van crisis je huidige levensstijl kan blijven doorzetten.

Een aantal jaren geleden liepen bij mij de inkomsten van mijn gamebedrijf ineens sterk terug. Mijn winst daalde met 60% in één week.

Toch resulteerde dit niet in financiële onrust. Met de maandelijkse huurinkomsten kon ik mijn levensstijl blijven leven. En deze vrijheid gun ik jou ook!
Stel je eens voor…
Dat je het onmogelijke mogelijk maakt door jezelf te overtreffen. Dat je meer financiële vrijheid behaalt dan je denkt dat kan.

En dat je het leven van je dromen leeft waarbij je zelf bepaalt wanneer je werkt, met wie je werkt en wat je doet. Allemaal vanuit passie en geluk.

Daarbij gaat het verder dan alleen jezelf, want denk ook aan je familie en vrienden die je kunt helpen doordat je financieel vrij bent.

Hoe zou dit voor je zijn? Wat gaat er door je heen als je dit leest?
De werkelijkheid is echter in 99% van de gevallen anders, maar gelukkig kan jij dit veranderen voor jezelf…
Met The Millionaires Club wil ik je inzichten geven om de stappen naar financiële onafhankelijkheid behapbaar te maken.

Aangezien de meeste mensen denken dat ze miljoenen nodig zijn, ondernemen ze de eerste stap niet. En dat terwijl geld juist tijd nodig heeft om te groeien.

Er zijn daarom ook een aantal misvattingen over het juiste startmoment om te beginnen met vastgoed, aandelen en crypto currency: 

“Als mijn business draait, begin ik met investeren”

“Ik leef nu, niet in de toekomst.”

“Ik begin wel met beleggen zodra ik een deel van mijn hypotheek heb afgelost.”


Jammer als je het mij vraagt, want zonder actie geen resultaat. Zonder actie blijf je hangen in een overvloed aan kennis. Dan blijf je voortdurend nieuwe informatie consumeren, terwijl dit je niet verder brengt in je leven.

Als je nu alvast euro’s investeert, plant je als het ware een zaadje in de grond.
Daar ontstaat na verloop van tijd een boom uit, die blijft groeien.
Start nu klein, denk groot
In praktijk zijn het vaak niet de slimmeriken die financiële vrijheid behalen, maar de durfallen. Het verschil tussen winnaars en verliezers is dat winnaars moed tonen.

Winnaars laten zich niet tegenhouden door twijfels, onzekerheden en angsten.
Ze ondernemen actie, actie en nog eens actie om hun persoonlijke doelen te bereiken. Koste wat het kost gaan ze er 100% voor.

Het leven is net als naar de sportschool gaan. Het moeilijkste is besluiten om te gaan en actie te ondernemen. Wanneer je dat besluit eenmaal toch genomen hebt, is het makkelijk. Dan raak je gemotiveerd en boek je vooruitgang.

Kleine stapjes zorgen uiteindelijk voor een reuzensprong richting financiële vrijheid.
Het is een wereld van verschil en dit heb je allemaal zelf in de hand. 

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen toekomst. De beste manier om je toekomst te voorspellen is door het te creëren. Jij bent de baas van je leven.

Er is zoveel meer mogelijk. Jouw dromen zijn dichterbij dan je denkt.
Het is maar net de vraag in hoeverre je bereid bent om opofferingen te doen.
In The Millionaires Club leer je:
•    Hoe je van A tot Z start met beleggen
•    Alle do’s en don’ts van beleggen om een hoog rendement te realiseren
•    Waar je op moet letten als je op het punt staat om te investeren in vastgoed
•    Welke aandelen je het beste kan kopen voor lange termijn
•    Hoe je je geld goed verspreid kan investeren in aandelen
En je ontdekt ook:
•    Hoe ik altijd effectieve doelstellingen maak om jezelf te motiveren
•    Op welke manier je gemakkelijk je eigen vermogen kan berekenen
•    Wat jouw vastgoed rendement is voor lange termijn
•    Welke onmisbare acties je regelmatig moet uitvoeren om meer grip te hebben op je financiële situatie
•    Om een financiële planning te maken om in te schatten wanneer je financieel vrij bent

Maar daar blijft het niet bij…
Je krijgt ook toegang tot:
Nadat je lid bent van The Millionaires Club ontvang en leer je in het komende jaar het volgende:

TRAININGEN (t.w.v. €4.488)
Exclusieve trainingen van succes gewoontes, vaardigheden, en tools die mij hebben geholpen om miljonair te worden op mijn 26ste. Ik ga continu extra trainingen toevoegen! Dit jaar zijn de volgende trainingen beschikbaar voor je:

- Financiële vrijheid strategie (t.w.v. €997)
- Vastgoed cursus (t.w.v. €1.497)
- Aandelen cursus (t.w.v. €997)
- Crypto cursus (t.w.v. €997)
4 EXCLUSIEVE EVENEMENTEN PER JAAR (t.w.v. €997)
Als je lid van The Millionares Club heb je recht om extra voordelig aanwezig te zijn bij ieder exclusief event wat ik ieder jaar organiseer.

Bekijk onderstaande video om een kleine impressie te krijgen van het laatste evenement!
MASTERMIND (t.w.v. €497)
Je wordt lid van de besloten Facebook groep The Millionaires Club waar al meer dan 700 actieve leden inzitten om elkaar te inspireren, motiveren en activeren. En je krijgt toegang tot mijn eigen netwerk die ik afgelopen jaren heb opgebouwd.

In je eigen omgeving vind je niet zo snel een gelijkgestemde met vergelijkbare passies en ambities. Het is daarom essentieel om slimme mensen om je heen te verzamelen. Door een groep gelijkgestemden krijg je het besef dat er meer mogelijk is in het leven. Je bent voor elkaar een stok achter de deur.

In The Millionaires Club kun je netwerken en leren van miljonairs en toekomstige miljonairs met dezelfde mindset. Met allemaal hetzelfde doel: sneller naar het volgende level te gaan.

In de Mastermind zijn er al mensen die vastgoed hebben aangekocht door The Millionaires Club. Ook zijn er samenwerkingen ontstaan, problemen opgelost, bedrijven ontstaan en connecties gedeeld wat duizenden euro's heeft bespaard. Doe je voordeel ermee!
Er is nog meer…
Ook ontvang je nog 2 waardevolle bonussen: !
PLATFORM MET TOOLS  (t.w.v. €297)
Als lid heb je op het online platform de beschikking over tools om het maximale uit je vermogen te halen. Het neemt al je moeilijkheden uit de hand en het platform verbeter ik voortdurend met slimme tools. Hieronder zie je enkele voorbeelden van tools die je leven makkelijker maken.
Vermogen
Financiële Planning
Wheel of Life
Vastgoed Rendement Berekenen
Doelstellingen
7 Levels Deep
Tony Robbins’ Investing Strategy (t.w.v. € 15.000) 
In The Millionaires Club deel ik van A tot Z al mijn kennis van Tony Robbins’ Investing Strategy. Ik hou niets geheim voor je, zodat jij dankzij de succesformules van miljonairs slim en snel jouw grenzen kan weerleggen om de beste versie van jezelf te worden. Al deze informatie die ik heb opgedaan, vind je ook terug in The Millionaires Club

LAMBORGHINI EXPERIENCE VAN 30 MINUTEN (t.w.v. € 297) 
Kom langs op één van de Lambo-experience dagen. Soms heb je een ervaring nodig om groter te leren dromen, durven en doen.

Neem plaats in The Millionaires Club Lamborghini en laat je verrassen door een epische ervaring die je niet snel vergeet!

LAMBORGHINI GIVE AWAY! 
Op 17 april 2021 ga ik mijn buitengewone Lamborghini (t.w.v. € 130.000) verloten onder één van de leden van The Millionaires Club. Jij maakt dus kans om de gelukkige eigenaar van mijn auto te worden!

Totale waarde van The Millionaires Club
•    Financiële vrijheid strategie (t.w.v. €997)
•    Vastgoed cursus (t.w.v. €1.497)
•    Aandelen cursus (t.w.v. €997)
•    Crypto cursus (t.w.v. €997)
•    4 Exclusieve evenementen per jaar (t.w.v. €997)
•    The Millionaires Club Mastermind (t.w.v. €497)
•    Tony Robbins’ Investing Strategy (t.w.v. € 15.000)
•    Platform met tools (t.w.v. €297)
•    Lamborghini ervaring (t.w.v. €297)

Totale waarde = €21.579

Ik snap dat €21.579 voor de meeste mensen een hoge investering is, daarom heb ik een introductie prijs van €1.497! Er is nu tijdelijk een speciale aanbieding van €997.

Wat maakt The Millionaires Club uniek?
Het verschil met andere ondernemers met vergelijkbare cursussen is dat ik daadwerkelijk al miljoenen heb verdiend. Ik weet waar ik over praat. Ik kan je niet alleen uitleggen wat werkt, maar ook waarom en hoe het werkt in de praktijk.

De meeste mensen die een cursus starten, gaan pas miljoenen verdienen als hun cursus succesvol is. Daarvoor hebben ze vaak niet eens zelf een miljoen verdiend.

Ik geloof erg in het fenomeen: ‘wat je leert, moet je ook leven.”
En daarom ben ik in feite voor jou het levende bewijs waar je van kan leren.

Investeren is namelijk één van mijn grootste passies. Afgelopen 3 à 4 jaar heb ik daarom meer dan € 500.000 geïnvesteerd aan zelfontwikkeling, waaronder € 100.000 per jaar voor een high-end Mastermind van Tony Robbins als Platinum partner.
Al deze informatie die ik heb opgedaan, vind je ook terug in The Millionaires Club.
In principe kun je al toegang krijgen tot al mijn kennis voor slechts € 997, terwijl ik daar tonnen voor betaalde.

Via The Millionaires Club wil ik deze kennis delen en jou begeleiden in je weg naar financiële vrijheid, zodat jij tijd, geld en energie bespaart om dit onder de knie te krijgen.

Soms heb je gewoon een ervaringsdeskundige nodig die je laat welk pad je moet bewandelen. Laat ik jouw mentor zijn op weg naar jouw financiële vrijheid!

The Millionaires Club is bedoeld voor jou als je…
•    je meer wilt omringen met ambitieuze personen die je verder helpen
•    het geld voor jezelf aan het werk wil zetten met de juiste begeleiding
•    behoefte hebt aan slimme tips en adviezen om betere investeringskeuzes te maken voor de korte en lange termijn
•    over een positieve mindset beschikt en ambities hebt om te groeien als persoon

In feite kan iedereen lid worden. Het maakt niet uit of je ergens in dienst bent of ondernemer bent.

Het gaat mij niet zozeer om het geld wat je met de investeringen kan verdienen. 
Ik vind het belangrijker dat je daardoor een comfortabel en financieel vrij leven kan leiden op basis van je eigen voorwaarden zonder geldzorgen te ervaren.

The Millionaires Club is NIETS voor jou als je…
•    Snel geld wil verdienen zonder écht actie te ondernemen
•    Niet bereid én in staat bent om in jezelf te investeren
•    Verwacht dat je gemakkelijk financieel onafhankelijk in een paar jaar tijd
•    Geld je grootste motivatie is om financieel onafhankelijk te wordem
Testimonials
Veel gestelde vragen
Blijft de prijs hetzelfde?
Zolang je lid blijft zal de prijs voor jou niet veranderen.

Het kan wel zo zijn dat de prijs voor nieuwe leden wel zal stijgen.
Let wel op als je je lidmaatschap beëindigd, en later weer lid wilt worden dan betaal je de nieuwe prijs voor je lidmaatschap.
Kan ik de lidmaatschap zakelijk inboeken?
De btw kun je als ondernemer terug vragen. Ook kun je deze kosten zakelijk aftrekken.
Is The Millionaires Club voor iedereen?
The Millionaires Club is niet voor iedereen, het is alleen voor 2 type mensen:

1.) Miljonairs die proberen om het volgende level te bereken.

2.) Toekomstige Miljonairs - Mensen die gedreven zijn om hun succes te behalen en er alles aan willen doen om aan te sluiten bij de top 1% van de wereld.

Als jij dat niet bent, stop dan met lezen, omdat je dan niet past in deze Mastermind groep. Word je wel lid zal ik je helaas moeten verwijderen.

Maar als je een miljonair-of als je gedreven bent één te worden dan is The Millionaires Club iets voor jou!
Kan ik de lidmaatschap elk moment beëindigen?
Yes, je kunt de lidmaatschap elk jaar beëindigen.
Hoe word ik lid?
Stap 1: klik op 1 van de groene knoppen "Wordt Vandaag Nog Lid Van The Millionaires Club!"
Stap 2: Vul je informatie in
Stap 3: We sturen je jouw Mastermind login gegevens toe (samen met alle gratis bonussen)

Dat is alles, heel simpel!
Dus klik op de groene knop hieronder om lid te worden van één van het hoogste niveau en meest betaalbare Mastermind van de Nederland.
Copyright 2019 - Vasco Rouw
Powered By ClickFunnels.com