Speciale Actie!

Word vandaag lid en ontvang €500,- korting op The Millionaires Club

Ondanks dat ik op mijn 15e gestopt ben met school, heb ik miljoenen vergaard, bezit ik meer dan 100 woningen en investeer ik in bedrijven en aandelen. Ben je ook benieuwd hoe ik dit heb gedaan?
78% van de ondernemers hebben financiële zorgen, 9 van de 10 keer heeft dit niks te maken met hun bedrijf of baan maar komt dit omdat ze niet de juiste strategieën, mindset en connecties hebben.

Stel je eens voor dat je je hele leven hebt gewerkt en dat je niet je droomleven kunt leven zodra je met pensioen gaat. Dit is helaas wat bij de meeste mensen gebeurt, zoals we allemaal weten worden de pensioenbedragen regelmatig naar beneden geschaald omdat we steeds ouder worden waardoor er een te kort ontstaat.

Het is heel simpel wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen toekomst. Ik geloof erin dat iedereen voor zijn pensioen al zijn of haar droomleven kan leven, en The Millionaires Club heeft voor jou de juiste strategieën, connecties en creëert de juist geldmindset om financiële vrijheid te behalen!

Wie is Vasco Rouw?
Welkom!! Mijn naam is Vasco Rouw, oprichter van The Millionaires Club.
Ik ben op mijn 15e gestopt met school om me te focussen op mijn bedrijf. Op mijn 26ste werd ik miljonair.

Natuurlijk werd ik dit niet zonder vallen en opstaan en ben ik vanaf mijn 15e nooit gestopt met leren. Zo heb ik meer dan een half miljoen euro aan zelfontwikkeling uitgegeven zoals het platinum partnership van Tony Robbins en werd investeren 1 van mijn grote passies.

Via The Millionaires Club wil ik deze kennis delen en jou begeleiden in je weg naar financiële vrijheid.

Volgens verschillende onderzoeken blijkt dat weinig mensen een goede financiële planning heeft. Er is onzekerheid over de pensioenen en er ontbreekt grip op de financiële situatie.

Waarom is het voor jou belangrijk om financiële vrijheid te bereiken?

Stel je voor dat je jouw leven kunt indelen op jouw voorwaarden. Dat jij bepaald wanneer je werkt, met wie je werkt en wat voor type werkzaamheden je doet. Allemaal vanuit passie en geluk.  Daarbij gaat het verder dan alleen jezelf, denk aan je familie en vrienden die je kunt helpen doordat je financieel vrij bent.

Als je vandaag niet begint aan het bouwen van je financiële vrijheid dan is de kans heel klein dat jij je droom leven kunt leven. Het kost tijd om financieel onafhankelijk te worden omdat geld tijd nodig heeft om te groeien. Daarom is het belangrijk dat je vandaag begint! Hoe eerder je begint, hoe eerder jij dat droom leven kunt leven.

Geld is niks anders dan een middel om jouw doelstellingen te behalen. Als jij klaar bent voor de volgende stap dan is The Millionaires Club iets voor jou!

In The Millionaires Club leer je en krijg je toegang tot:
Nadat je lid bent van The Millionaires Club ontvang en leer je het volgende:

Trainingen (t.w.v. €4.488)
- Exclusieve trainingen van succes gewoontes, vaardigheden, en tools die mij hebben geholpen om miljonair te worden in mijn twintiger jaren.Er zal continu trainingen worden toegevoegd! De komende jaar leer je het volgende:

- Financiële vrijheid strategie (t.w.v. €997)
- Vastgoed cursus (t.w.v. €1.497)
- Aandelen cursus (t.w.v. €997)
- Crypto cursus (t.w.v. €997)
4 Exclusieve evenementen per jaar (t.w.v. €997)
- Er worden 4 exclusieve evenementen georganiseerd per jaar. Alleen leden hebben toegang tot deze evenement tegen kostprijs! Bekijk het onderstaande filmpje om een kleine impressie te krijgen van onze laatste evenement.
Mastermind (t.w.v. €497)
- Directe toegang tot The Millionaires Club besloten facebook Mastermind groep - Hier kun je netwerken en leren van miljonairs en toekomstige miljonairs met dezelfde mindset. Met allemaal hetzelfde doel, om sneller naar het volgende level te gaan.

In de mastermind zijn er al mensen die vastgoed hebben aangekocht door The Millionaires Club, er zijn samenwerkingen ontstaan, problemen opgelost, bedrijven ontstaan, connecties gedeeld wat duizenden euro's heeft bespaard.
Platform met tools (t.w.v. €297)
- Toegang tot het online platform met tools om het maximale uit je vermogen te halen. Deze platform wordt ook continu verbeterd en uitgebreid met nieuwe tools. Hieronder staan een aantal voorbeelden.
Vermogen
Financiële Planning
Wheel of Life
Vastgoed Rendement Berekenen
Doelstellingen
7 Levels Deep
Lamborghini ervaring (t.w.v. €497)
- De dedicated leden krijgen een epische Lamborghini ervaring!
Totale waarde van het komende jaar

- Financiële vrijheid strategie (t.w.v. €997)
- Vastgoed cursus (t.w.v. €1.497)
- Aandelen cursus (t.w.v. €997)
- Crypto cursus (t.w.v. €997)
- 4 Exclusieve evenementen per jaar (t.w.v. €997)
- The Millionaires Club Mastermind (t.w.v. €497)
- Platform met tools (t.w.v. €297)
- Lamborghini ervaring (t.w.v. €497)

Totale waarde: €6.779

Ik snap dat €6.779 voor de meeste mensen een hoge investering is, daarom heb ik een introductie prijs van €1.497! Er is nu een speciale aanbieding van €997.
Testimonials
Veel gestelde vragen
Blijft de prijs hetzelfde?
Zolang je lid blijft zal de prijs voor jou niet veranderen.

Het kan wel zo zijn dat de prijs voor nieuwe leden wel zal stijgen.
Let wel op als je je lidmaatschap beëindigd, en later weer lid wilt worden dan betaal je de nieuwe prijs voor je lidmaatschap.
Kan ik de lidmaatschap zakelijk inboeken?
De btw kun je als ondernemer terug vragen. Ook kun je deze kosten zakelijk aftrekken.
Is The Millionaires Club voor iedereen?
The Millionaires Club is niet voor iedereen, het is alleen voor 2 type mensen:

1.) Miljonairs die proberen om het volgende level te bereken.

2.) Toekomstige Miljonairs - Mensen die gedreven zijn om hun succes te behalen en er alles aan willen doen om aan te sluiten bij de top 1% van de wereld.

Als jij dat niet bent, stop dan met lezen, omdat je dan niet past in deze Mastermind groep. Word je wel lid zal ik je helaas moeten verwijderen.

Maar als je een miljonair-of als je gedreven bent één te worden dan is The Millionaires Club iets voor jou!
Kan ik de lidmaatschap elk moment beëindigen?
Yes, je kunt de lidmaatschap elk jaar beëindigen.
De lidmaatschap kan je beëindigen door middel van 1 klik op de knop in het online platform.
Hoe word ik lid?
Stap 1: klik op 1 van de groene knoppen "Wordt Vandaag Nog Lid Van The Millionaires Club!"
Stap 2: Vul je informatie in
Stap 3: We sturen je jouw Mastermind login gegevens toe (samen met alle gratis bonussen)

Dat is alles, heel simpel!
Dus klik op de groene knop hieronder om lid te worden van één van het hoogste niveau en meest betaalbare Mastermind van de Nederland.
Copyright 2019 - Vasco Rouw
Powered By ClickFunnels.com